Slow Enough To Win

Under de senaste åren har jag utvecklat och försökt definiera min egen tränings- och idrottsfilosofi som jag kallar Slow Enough To Win. Under 2018 (och framöver) vill jag förmedla detta på olika sätt, till alla som är intresserade (eller i behov) av fysisk aktivitet.

Vill du bli Slow Enough To Win?

I början av 2018 öppnade jag ansökan till ett coachingprojekt där jag valde ut tre personer att fokusera extra på, men även har haft fortsatt kontakt med övriga sökande. Ansökan är fortfarande öppen – Klicka här för att gå direkt dit

Aktiviteter

Som en del i projektet erbjuder jag en del aktiviteter, såsom rullskidlektioner, Öppet ”semester-hemma-läger” i Falkenberg, Genrep inför Falkenbergs Stadslopp och en bergslöpningsresa till Pyrenéerna. De flesta med ganska kort framförhållning, så håll utkik/följ gärna min Facebooksida Animaluminium för att ta del av information i första eller sista minuten.

Slow enough to (win)

Låt inte det sista ordet lura dig, även du som aldrig vunnit eller ens vill vinna en tävling är välkommen att ansöka. Orden Slow Enough To Win kommer från mina egna tankar under de lopp jag vunnit genom åren. Men det handlar mer om en livsstil och ett genomförande än att faktiskt vinna. Soffpotatisar och elitidrottare – skicka in era ansökningar redan idag!

Slow Enough To (Win) handlar egentligen inte om att vinna lopp, utan om att hålla sig till och lita på sin egen kapacitet. Som här, när jag krossade mitt Halvmaraton-PB i Kroatien. Precis utanför topp-10 men ändå en vinnare!

Lokalt

Du är välkommen att ansöka oavsett var i världen du bor, men geografisk närhet kommer att ha fördel i min urvalsprocess. Helt enkelt för att vi ska ha en chans att träffas med ojämna mellanrum. Min erfarenhet är att distanscoaching lätt rinner ut i sanden.

Individanpassat mot ett självvalt mål

Du bestämmer själv ditt mål med träningen. Utifrån detta, din nuvarande status och din egen GLÄDJE kommer jag sedan göra mitt bästa för att implementera min filosofi i din träning.

Vetenskap och erfarenhet

Den kunskap jag förmedlar har samlats in under drygt 20 år från massor av källor utöver min egen erfarenhet och de tränarutbildningar jag gått (bland annat Svenska Skidförbundet Längdskidtränare steg 1 – 3). Även om det allra mesta jag förmedlar grundar sig i forskning kommer jag inte att kunna ange några källor eller bevis för mina idéer, men ibland kommer jag att berätta anekdoter eller leverera citat med härmad Österrikisk brytning.

Gratis – varför?

För de adepter jag väljer ut kommer denna tjänst i grunden att vara gratis, även om frivilliga donationer är mer än välkomna. Jag vet mycket väl att jag har tillräckligt mycket erfarenhet, utbildning och kunskap för att – precis som mina konkurrenter – ta betalt för detta. Och det kommer jag att göra i framtiden. Men här är några ärliga motiveringar till gratiserbjudandet:

  • Ekonomisk status ska inte avgöra vem som får tillgång till tjänsten
  • Mitt syfte är främst att testa min filosofi på andra än mig själv
  • Spridning av budskapet vid väntat (positivt) resultat
  • Erfarenhetsåterföring vid mindre lyckat resultat

Om du ställer dig skeptisk till att detta är gratis – Hjärtligt välkommen att betala för tjänsten! (värde cirka 3 000 – 6 000 kronor beroende på omfattning/tidshorisont)

Klicka här för att ansöka

En reaktion på “Slow Enough To Win

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *