En visas slut – Dagens låt 2012-08-12

Andra bidraget till dagens låt är ett lite udda inslag. Udda i den bemärkelsen att den är oerhört intern och inaktuell i sin helhet. Och unik i att en hel vers handlar om mig. En verserna är och förblir dock alltid aktuell och rörande för mig. Tack Jonny – du är ett geni!

Youtube: Jonny Dufwa Andersson – En visas slut

För första gången sedan vi tog studenten har jag vågat börja se tillbaka till och prata om den tiden. Den värsta i mitt liv. För er som vet vad jag gått/går igenom de senaste månaderna säger det kanske en hel del? Jag nämnde det lite lätt i inlägget ”Kramar” för ett tag sedan. Kan mycket väl vara så att ämnet återkommer när jag försonats med mina minnen från våren och sommaren 2005. Idag kunde jag hur som helst se tillbaka och tänka på den där dagen då vi tog studenten, utan att vilja kräkas. Jag kunde lyssna på låten Jonny skrev till avslutningen och njuta av minnena. Därför ger jag honom Dagens Låt idag. Vi ses snart Jonny, då ska det skapas konst!

Ständigt aktuell och träffande:
”Till pojken, han som alltid tror naivt på kärleken

Dom säger: -Jag kan ej bli kär i dig, men kan jag få va din vän? 
– Absolut, det får du gärna, bara ställ dig i min kö
Men kön är väldigt lång, så du riskerar nog att dö…” 

… Och den om mig: (oerhört intern)
”För vi är dumma i huv’et, jag och Anden i teknik
Jag tänkte efter när vi åkte hit att: Vi kommer åka dit!
Men när vi umgås allt för länge man vill sjunka ner i jord
Men ni vet väl att en fis säger mer än tusen ord?” 

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *