Fri som en fågel – fattig som en luffare

Idag kom beskedet från mig till min arbetsgivare. Att jag på ett eller annat sätt, och så snart som möjligt, slutar. Nu återstår att se om det blir uppsägning eller tjänstledighet. Men det enda jag vet är att det här är SÅ rätt för mig. Jag känner det genom hela kroppen. Och det är så skönt att känna något så tydligt. Det var längesen.

Detta är inte som mina andra inlägg, för jag tror inte att det här kan hjälpa särskilt många fler än mig själv. Men jag skriver ju egentligen bara för min egen skull, och det här är mycket viktigt för mig. Jag kommer att bo hos Joel i Stockholm till att börja med. Där kommer jag förhoppningsvis läsa en kurs om musikproduktion och låtskrivning. Garanterat skriva och sjunga mer. Förhoppningsvis hanka mig fram på timanställningar här och var. Kanske dricka lite för mycket alkohol med goda vänner då och då. Förhoppningsvis träna lite mer igen. Vila mycket mer. Kanske åka bort lite oftare. Om jag har råd. Förhoppningsvis få besök lite oftare. Om någon vill hälsa på. Men framförallt, bygga livet på glädje, drömmar, mening och mål. Tids nog. Nomaden i mig behöver utrymme, och jag börjar med att vattna blommor mot billigt boende hos Joel! Kanske blir jag kvar i Stockholm, kanske flyttar jag vidare. Men först lämnar jag ett fast jobb med bra lön mot ett osäkert liv med många utgifter… Spännande!

Men först ska jag röja upp och renovera lite i mitt hus så att det lämpar sig för uthyrning. Hör av er om ni är intresserade av att hyra det! Mysigt, enkelt, avskilt, men ändå med flera trevliga grannar!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *