Gästspel i Karlslunds IF

Idag var det dags för Vasastafetten och jag fick äran att representera Wadköpingsloppet, ett lag som även kallades Karlslunds IFs andralag. Under några veckor i somras hade jag planer på att byta klubb i skidor till just Karlslunds IF, och det känns fortfarande som det mest naturliga för mig OM jag ska åka skidor. Men istället har jag valt att bli klubblös i väntan på inspiration och motivation. Eller något helt annat!

Men tillbaka till dagens övning. Som jag nämnt tidigare har min träning varit oerhört bristfällig sedan januari i år. Jag fick därför en kort sträcka, nummer 7 på 4.6 kilometer mellan Gopshus och Hökberg, i andralaget. Tror att jag höll ihop det helt okej, även om jag kanske öppnade lite väl hårt i nedförsbackarna. Något som jag fick sota rejält för i uppförsbackarna mot slutet. Men en total tid på 17:05 ger en snittfart på 3:39 min/km. Trots en maxfart på 2:38 min/km. Och femte bästa tid på sträckan. Det får jag nog vara nöjd med. Jag sprang dessutom snabbare än killen på samma sträcka i förstalaget. Tack för idag, Karlslunds IF, och grattis till tjejerna som tog hem segern i damklassen!

Lite nördfakta om min sträcka kan ni se här: Polar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *