Soundtrack of my life

2004 släpptes låten som blev och fortfarande är mitt ledmotiv. Jag har dock inte förstått det förrän idag. Varje gång jag vill höra av mig till någon och söker ord, varje gång jag vill beskriva något dyker den upp. Fast jag förstod aldrig varför. För den beskrev sällan det jag ville beskriva. Bara det jag borde berätta. För mig själv och för de jag borde prata med. Tidigare har den alltid funnits i bakgrunden av mitt liv. Nu finns mitt liv nånstans där i bakgrunden av låten.

Idag är en speciell dag. Nyårsdagen för alla som lever för skidåkning. Men jag missade nyårsafton i år. En dag ska jag återkomma. Men jag vet inte hur. Ta hand om Er så länge och god fortsättning på det nya året. Och lyssna gärna på låten genom länken längst ner. Kvalar in bland de bästa låtarna. Om ni inte gillar att lyssna på gnällspiken från Linköping, sök upp texten!

”Jag letar mönster i gatan
Ibland så ser jag nåt system
Ibland så ser jag vart jag skulle
Ibland så ser jag bara sten”

Spela låten: Lars Winnerbäck – Lång Dag (2004)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *