Tillfällig TV-tittare

Carl Bildt - En Annan Flygande Halländare. Fotot hämtat från Regeringen.se

Idag tänkte jag, tillfälligt, återuppta det TV-tittande som jag i stort sett avslutade för 4-5 år sedan. Idag ska nämligen självaste Carl Bildt vara med i Skavlan. I mina ögon är herr Bildt en man som har och tar ett mycket tungt ansvar för Sverige i Världen. Det finns nog många som motsätter sig den åsikten, men mig har han aldrig gjort besviken. Att han också är en flygande Halländare är kanske även det värt att nämna.

Beträffande bristfälligt Burkbrukande bör beaktas att jag ändå spenderar mycket tid framför TVn i förhållande till Erik Wickström och andra framstående TV-vägrare. Men den tid jag spenderar framför TVn består mest i att närvara i soffan med andra sysslor då min andra hälft Frida tittar på något (i mina ögon) meningslöst TV-program. Idag ska jag dock, med engagemang och koncentration, se en stor förebild i en stor Talkshow.

I morgon fullbordar jag en annan stor utveckling i livet. Nämligen projektet ”Fördubbla mitt livs sammanlagda flygresor på mindre än en månad”. Det var visserligen inte så svårt, då jag bara behövde 4 nya resor för att dubblera. Men i morgon fullbordas det då jag flyger till München för att sedan fortsätta med ännu en flygning vidare till Lissabon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *