Tjänster

Genom årens lopp har jag hjälpt/inspirerat många människor att komma igång, eller komma vidare, med deras dagliga motion och/eller idrottsprestationer. Detta är något av det roligaste jag vet, och därför vill jag nå ut till fler. Kanske kan jag få äran att hjälpa just dig, eller ditt företag, med detta?

Längd- och Rullskidlektioner

Min starkaste och mest efterfrågade produkt är (och kommer kanske alltid att vara) privatlektioner på Längd- och Rullskidor. De flesta kunderna är nybörjare och motionärer som vill utveckla sin teknik, men jag är utbildad längdskidtränare i Svenska Skidförbundet och kan hjälpa även dig som är erfaren åkare. Självklart kan dessa kurser även utföras i grupp. Men det är helt enkelt mer vanligt att enskilda individer ber om hjälp.

Träningsplanering och -uppföljning

För dig som känner att du fastnat i ett mönster, har svårt att komma igång, eller kanske rentav inte kan begränsa dig. Oavsett om du bara vill komma till nivån där det är roligt att träna, eller om du vill förbättra din förmåga i olika idrotter, har jag mycket erfarenhet att dela med mig av. Med utgångspunkt från min egen filosofi Slow Enough To Win, kan jag hjälpa just dig att flytta horisonten för vad som är möjligt. Framförallt när det kommer till rull-/längdskidor och löpning.

Tävlingsförberedelse

Min styrka när det kommer till mitt eget tävlande, brukar vara att kunna hitta rätt fart redan från början och att dela upp tävlingen i olika delmoment. Men jag har även mycket erfarenhet och kunskap när det kommer till att lägga upp träningen under de sista dagarna/veckorna/månaderna fram till ett uppsatt mål. Därför ser jag fram emot att få coacha dig till din nästa tävling. Min erfarenhet kommer främst från längdskidåkningen, men är desto mer användbar i olika former av löpning.

Föreläsningar

Jag kan prata också. Om allt jag tänker på. Om en hållbar inställning till träning, tävling och prestation. Om hur du kan bli Tillräckligt långsam för att vinna. Om mig själv, mina resor och äventyr. Med inspirations- och kunskapsgaranti. Till stor del med grunder i vetenskapen, men nästan aldrig med hänvisningar till litteratur. Inriktningen sätter vi tillsammans. Allra roligast kanske det blir om ni släpper mig helt fri. Men då får ni vara beredda på att ta konsekvenserna 😉

Resor

Tillsammans med mina kontakter världen över kan jag hjälpa Er att skräddarsydda just Er tränings- eller tävlingsresa. Mest lokalkännedom och flest kontakter har jag i områdena kring Pyrineerna och sydvästra Schweiz. Men även på Balkan och i sydvästra USA har jag många tips att komma med. Samt en hel del kontakter att förmedla. Eller varför inte tänka på vårt stackars jordklot och utforska naturen direkt utanför dörren, hemma i Sverige?

Exempel:
Tåg/flyg till Barcelona
2 dagar löpning/MTB i exv Montserrat + Berga.
2 dagar skimo i Andorra
2 dagar löpning/MTB i exv Cadí + Montsant
Tåg/flyg hem