Fastigheter-Bygg-Infrastruktur

I huvudsak förvaltar vi fastigheter, monterar prefabbetong och projekterar infrastruktur. Just nu har vi möjlighet att ta in fler externa uppdrag, inte minst när det kommer till fastighetsskötsel. Tveka inte att kontakta oss med eventuella förslag.

Egna fastigheter

Våra hyresfastigheter finns på landsbygden i Falkenbergs kommun. För närvarande (vinter/vår 2022/23) ligger fokus på att hitta en lämplig hyresgäst/verksamhet till vår lokal och lägenhet i Älvsered samt på att färdigställa den sista lägenheten i Hebergs gamla skola. Är du vår nästa hyresgäst? Kontakta fastigheter@andreaslundblad.se

Kringlan, Älvsered – fd Bageri med serveringslokal/butik

Under 2019 renoverades stora delar av lokalen med inriktning mot Servering/Café. Lokalen står tom sedan någon månad i väntan på sin nya hyresgäst. Oavsett om Ni vill driva Servering, Butik eller Kontorsverksamhet är detta kanske något för Er? För oss är det allra viktigaste att verksamheten bidrar till en levande landsbygd. Vill Ni även hyra bostaden i samma hus är det en stor fördel för oss (men kanske en ännu större fördel för Er?)

fastigheter@andreaslundblad.se

Lägenhet, Älvsered – 4 rok, 94 kvm

Vår finaste lägenhet står ledig från och med 2022-11-01. Självklart går lägenheten bra att hyra separat, men vi hoppas hitta någon som även vill driva sin verksamhet i lokalen på samma fastighet.

fastigheter@andreaslundblad.se

Lägenhet, Heberg – 2 rok, ca 55 kvm

Lägenheten har varit under omfattande renovering en längre tid då andra projekt samt har kommit i vägen, men planen är att den ska vara besiktigad och inflyttningsklar under 2023.

Nyrenoverad lägenhet i Hebergs Gamla Skola

fastigheter@andreaslundblad.se

Mikaels Multiservice (Falkenberg)

Snöslunga, Gräsklippare, Röjsåg, Motorsåg, Gatuborste, Flyttsläp, Gallersläp är bara några av de verktyg och hjälpmedel som Mikael har tillgång till för att kunna hjälpa dig på just din fastighet.

Mikael är nämligen vår allkonstnär. I första hand anställd som fastighetsskötare i det egna beståndet samt hos ett antal kunder i närområdet, men utgör en pålitlig resurs även i enklare byggprojekt.

Behöver du Mikael på din egen fastighet?
mikael@andreaslundblad.se

LOMBLAA* Bygg & Projektering

Andreas har gedigen erfarenhet i betongbranschen (prefabmontage och grova gjutningar) samt inom Infrastrukturprojektering (Väg/Mark/Gata). Vintertid lägger Andreas det mesta av sin arbetstid som konsult hos SWECSA, sommartid som Montör hos ABETONG Lantbruk.

*LOMBLAA är vad det låter som, Andreas efternamn på farmors dialekt.