Rullskidpremiär, fegt pers på 3000m och bra service på Öhmans!

Jag brukar sällan skriva inlägg om mina träningspass. Men idag och igår har flera sensationer inträffat. Inte minst vill jag göra så mycket reklam som möjligt för Öhmans i Örebro!

image

Min nya kompis

Igår genomfördes mitt första rullskidpass sedan i höstas. Detta tillsammans med Packe och Frank på en väg utanför Örebro, bara någon halvtimme efter att jag investerat 240kr i en rosa ukulele. När det pratades om 2h protesterade jag och bestämde mig för att vända efter 30min. Men som vanligt föll jag för grupptrycket och vände först efter 1h20 (!). 40min senare var jag heltom. Vet inte om det berodde på vätskebristen, träningsbristen eller min tunna karaktär. Eller alla tre… Hur som helst blev jag upplockad av ett snällt par som  bjöd mig på sockerfri läsk. Har aldrig förstått grejen med sockerfri läsk men det var ju väldigt snällt iallafall! Tack.

Morgonen (i morse) därpå hade Packe lurat med mig på Coopertest/3000m på universitetet. Efter de två första kilometrarna, som gick på 3:20 vardera, tog jag det klantiga beslutet att släppa upp patrik till tätposition en sista gång. Han var helt slut så jag tappade minst 5sek på första 200m av det varvet. Ändå lyckades jag springa sista kilometern på 3:06 och jag gick in på nytt pers med 2sek. Synd att jag var så feg! Tiden blev 9:46. Inget att skryta med men bra med tanke på träningsbristen. Patrik gick i mål på 10:06. Tack Kasken för coachingen!

Efter träningen åkte vi (Jag, Packe och pappa Christer) till Öhmans för att äta. Det visade sig vara ett lyckat beslut. Vid kassan råkade jag fråga ”Ni har väl inga glutenfria pannkakor?” varpå mannen i kassan svarade ”jo det kan jag fixa” och skyndade ut i köket för att slänga ihop en sats pannkakor. Bara för min skull! Grym service. God mat. Ät där!

image

Glutenfria pannkakor på Öhmans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *