Pers och presentkort

Tvåan Joel Magnusson och jag efter målgång

Då har man varit och hämtat ytterligare ett presentkort till samlingen. I dagens Friskuslopp blev det bra mycket jobbigare än i fredags eftersom tvåan Joel Magnusson hängde med ända in på upploppet. Även fast jag hörde att han flåsade mer än mig hela sista halvan av loppet kunde jag inte slappna av förrän efter målgång. Kul, och skönt att hålla honom bakom sig trots att jag hade fått hålla täten sista halvan av loppet.

Även fysiskt var dagens lopp jobbigare än vanligt, och därför var det skönt att få veta att jag persat med över 20 sekunder på 5km. Eller jag tror det iallafall. Gårdagens studentfirande och det sista halvårets näst intill obefintliga träning säger mig: ”sluta träna, börja festa”. Men det kanske man inte ska säga högt, @ArreArreArre? 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *