Slow enough to win

Falkenberg, Sweden, October 2nd 2016

Rulla ner för svensk version

EN When I started to find my way back to training about a year ago, my development and results were way beyond any expectations. After less than a month of training, I suprised myself by running slow enough to win ”Svart bana”, the shortest edition of Kullamannen 2016. People asked me questions. What do I eat? How much time do I spend on training? Which planet am I from? Simply: What’s the secret?

The idea of collecting my thoughts around, and finally answer those questions crossed my mind during the summer. What if I can inspire some of you, and give you a little push in a good direction? So far, I drafted seven simple chapters on different subjects within my philosophy of running / physical performances. They will be published here, one after the other, during the autumn of 2016, so keep your eyes open!

Chapter 1: Listen to your heart
Chapter 2: How to start
Chapter 3: Motivation
Chapter 4: Spontanity

 

SE När jag började hitta min väg tillbaka till träning för ungefär ett år sedan, var utvecklingen och resultaten långt över mina förväntningar. Efter mindre än en månads träning överraskade jag mig själv med att springa tillräckligt långsamt för att vinna ”Svart bana”, den kortaste banan på Kullamannen 2016. Folk i min omgivning började ställa frågor. Vad äter jag? Hur mycket tid lägger jag på träning? Vilken planet kommer jag från? Kort sagt: Vad är hemligheten?

Idén om att samla mina tankar kring, och slutligen svara på dessa frågor slog mig under sommaren. Kanske kan jag inspirera några av Er, och ge Er en liten knuff i rätt riktning? Än så länge har jag skissat ihop sju enkla kapitel om min filosofi när det kommer till löpning och fysiska prestationer. De kommer att publiceras här, en i taget, under hösten 2016, så håll ögonen öppna!

Kapitel 1 – Listen to your heart (Än så länge på engelska, kanske skriver en svensk version om ni ber snällt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *