Dags att ta tag i det…

Till slut har jag börjat inse att jag måste få en fast punkt i livet. Ett centrum. Ett hem. Det spelar ingen roll vad det hemmet består i. För ett hem för mig kan vara en kompis eller ett jobb såväl som ett hus att bosätta sig i.

Kort sagt, jag letar efter ett jobb och en plats att bo på. Är totalt öppen för förslag, men för att det ska bli beständigt finns det några krav som måste uppfyllas. Dels måste jag befinna mig nära människor som jag tycker om och som tycker om mig. Dels måste jobbet vara givande på sikt. Ni som känner mig vet hur lätt jag tröttnar… I övrigt är jag inte bunden till NÅGONTING.

Mitt CV kan jag lägga fram när det efterfrågas. För Er som undrar vad för jobb som kan tänkas vara intressant kan jag säga att jag är en praktiskt lagd, stark, intelligent och driven byggingenjör med bred erfarenhet i förhållande till min ålder. Och jag gillar. Nej Älskar att tänka ”outside the box”. Insidan har jag nog aldrig riktigt sett…

Så, hör av Er om ni har förslag eller erbjudande om jobb och/eller bostad. Jag är bra på nästan allt. Jag vet bara inte riktigt om det själv än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *