The World Keeps Turning – Dagens låt 31 augusti 2012

Ännu en låt som är ny i mitt medvetande. Lisa Ekdahl har legat latent i mitt medvetande ända sen Vem vet. Hade svårt att bestämma mig om det var bra eller inte. Sen dök hon upp tillsammans med Lars Winnerbäck, bland annat på en live-DVD i en version av Kom änglar, som jag inte heller kunde bestämma mig för om jag gillade eller inte. Men nu var tiden mogen.

Spotify: Lisa Ekdahl – The World Keeps Turning

Jag fick nämligen ett låttips av en vän igår kväll. Om titelspåret på samma skiva. Den var fin så jag lyssnade på hela skivan. Den var också fin, men det var en refräng som jag lade märke till. Jag som inte ens brukar uppskatta refränger… Den knyter an till de flesta beslut jag tagit de sista åren. Inte bara angående personer utan även livsstil, jobb, träning, boende med mera. Om jag inte kan stanna av egen vilja (”kärlek”) finns det ingen anledning att stanna. Och jag är glad att jag har börjat försöka leva efter det. Återigen var det en låt som jag ville ha skrivit själv. Och då brukar jag gilla dem. Tack för tipset 🙂

The world keeps turning we can’t change its course
What I can’t hold by love I won’t hold by force
The world keeps turning beyond our control
What I can’t hold by love I won’t hold at all

I want my pretty baby
He says he wants me to
We wanna be together
Hope that is something we can do
I want my pretty baby
He says he wants me so bad
He knows I got a thing for him
Hope our thing won’t turn out sad

The world keeps turning we can’t change its course
What I can’t hold by love I won’t hold by force
The world keeps turning beyond our control
What I can’t hold by love I won’t hold at all

The world keeps turning we can’t change its course
What I can’t hold by love I won’t hold by force
The world keeps turning beyond our control
What I can’t hold by love I won’t hold at all

The world keeps turning, world keeps turning

Here comes my baby running
Part of me is in his hand
He doesn’t hold to hard he knows then
It slips through fingers just like sand
He doesn’t close his hand he knows then
It slips through fingers just like sand
When to give up when to give more is
A thing that’s hard to understand

The world keeps turning we can’t change its course
What I can’t hold by love I won’t hold by force
The world keeps turning beyond our control
What I can’t hold by love I won’t hold at all

The world keeps turning we can’t change its course
What I can’t hold by love I won’t hold by force
The world keeps turning beyond our control
What I can’t hold by love I won’t hold at all

The world keeps turning, world keeps turning

The world keeps turning, world keeps turning

Sammanfattning på Spotify: Dagens Låt andreaslundblad.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *