Vasaloppsläger i Torsby á la dinkondition.se

Tillsammans med Erik Wickström på dinkondition.se håller jag på att styra upp ett extrainsatt Torsbyläger 30 september – 2 oktober. Just nu har jag lite problem med att få loss boende, men ni får gärna anmäla intresse genom att kommentera detta inlägg! Upplägg och priser kommer att vara samma som ni hittar i Eriks inbjudan.

Ett svar på ”Vasaloppsläger i Torsby á la dinkondition.se

  1. Hej ! Är intresserad av ditt läger nästa år. Har även en arbetskollega som även är det. Jag heter Maria Odelius min kollega Mette Jansson. Har fåttinformation om din verksamhet via min väninna Britt-Marie Nordquist. Skicka mig gärna din information om kursen och priser på min mailadress maria.odelius@hotmail.com .Med vänlig hälsning, Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *