Inspirationskväll på Café Hjärtat i Falkenberg

 

Inbjudan - Café Hjärtat 24 oktober

Inbjudan – Café Hjärtat 24 oktober – Skriv gärna ut och sätt upp lite här och var!

Den 24 oktober klockan 18:00 kommer jag återigen kasta mig långt utanför mina trygghetsramar. Trots att jag kommer bjuda på en stor portion humor är det inte säkert att ni upplever det som roligt. För min humor kan lätt bli både osammanhängande och tjatig. Men det är en del i det jag vill dela med mig av. Föreläsningen är inom ett ämne som jag väljer att kalla ”Säg/gör alla de där sakerna du vill men kanske inte vågar säga/göra och som antingen får folk att skratta eller skaka på huvudet”-kunskap. Ett ämne som jag själv har fullt upp att försöka lära mig.

Jag hoppas på en inspirerande kväll som kastar sig mellan humor och djupt mörker, hopp och förtvivlan. Och ibland alltihop i en kletig röra.

Mer information kan komma att publiceras löpande på den här sidan samt Evenemangets Facebooksida. Ni som har Facebook kan även gå in där och anmäla er samt Dela med er av evenemanget. Eller klicka på någon av nedanstående knappar för att göra olika roliga saker 🙂

 

Ett svar på ”Inspirationskväll på Café Hjärtat i Falkenberg

  1. Var på Café Hjärtat i dag på kunskapsquiz. Kul frågor och glada människor.
    Har redan bestämt att jag skall gå på nästa quiz och naturligtvis när du ska dit. De har ju mycket idéer och viljan att genomföra dem. Lokalen är ju ganska lagom för framträdande.
    De som jobbar där är ju alltid glada och positiva.
    Det kommer säkert att gå bra för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *