Ett skamligt förslag

I natt vid halv två fick jag ett skamligt erbjudande på krogen. Ett som jag inte kunde, men borde ha tackat nej till. Jag träffade Emil Lauri med vänner, som bjöd in mig till sin löpartävling ”The Run” som gick ungefär tolv timmar senare på Lugnet…

Banan var tio kilometer, kuperad. Riktigt tuff. Helt fel för min otränade kropp just nu. Men jag åkte dit ändå. Startade helt okej, och låg fyra eller femma när det bara var tre kilometer kvar. Knappt två minuter bakom ledaren Danne O. Och precis bakom legenden Kalle Dalin. Sen satte magkrampen in. Nåt. Så. Djävulskt. Jag höll ungefär sex-sju minuter per kilometer. UTFÖR! Tappade några placeringar, mycket tid och blev bland annat omsprungen av damsegraren Helene Söderlund.

Tack hur som helst för ett lyckat arrangemang, och hoppas ni växer till nästa år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *