Jag Sviker Aldrig Dig – Dagens låt 29 oktober

Det här inlägget skulle också kunna heta ”äntligen”. Men samma rubrik igen under samma dygn känns lite fantasilöst. Jag kan inte direkt påstå att jag är något stort fan av Sara Varga. Men idag fick jag en låt skickad till mig av en vän som jag är livrädd att förlora. Den fick mig att gråta. Det har gått över elva månader sedan förra gången jag fick fram något mer än en enstaka tår. Så jag har inget val. Här dagens låt. Tack.

Spotify: Sara Varga – Jag sviker aldrig dig
Spotifylista med samtliga bidrag: Dagens Låt andreaslundblad.se

Det var framförallt en del på slutet av låten som fick det att brista. Till slut. Jag har längtat efter det här sen den 26 november 2011. För jag tror det var då jag grät senast. När hon sjunger ”Jag minns dig som en ljus och vacker själ som älskade livet”. Och då såg jag plötsligt mig själv genom mina egna ögon. Den person jag var för ett år sedan. Jag var en tickande bomb, men det man inte vet har man inte ont av. Jag minns mig som en ljus och vacker själ som älskade livet. Jag kan verkligen se på mig själv med de ögonen, men jag kan inte föreställa mig hur jag någonsin skulle kunna ta mig dit igen.

Början av låten skulle kunna vara skriven till mig från den enda som någonsin känt mig. Precis så helhjärtat ställde hon upp för mig när jag inte hade någon som helst livsgnista kvar. Tyvärr var det redan försent för oss, men jag kommer aldrig glömma vad jag fick av henne.

Snart kommer det ett inlägg om tårar, och kanske en dagens låt till det också. Om hur det var minst lika befriande som den där kvällen i maj när jag fick uppleva sex som något skönt och givande för första och hittills enda gången i mitt liv. Det spelar liksom inte så stor roll om jag någonsin kommer få uppleva det igen, varken sex eller gråt. Men jag vet att jag kan. Det är viktigt.

Du har gett upp för längesen
Men jag finns kvar här än
Du tittar inte längre
Och du lyssnar inte längre mer
När du blundar
Säg mig vad du ser
När du blundar
Säg mig vad du ser  

Du orkar inte alls
Men det gör jag för två
Och om du känner att du tror på mig
Så kommer det att gå

Jag sviker aldrig dig min vän
Här stannar jag kvar
Sida vid sida
Till våra allra sista dar

Jag sviker aldrig dig min vän
Mitt hjärta för dig slår
Om du vill så vet jag att det går
Jag sviker aldrig dig

De säger att ensam är stark
Fast jag vet att du är svag
Men jag kan inte läsa tankar
Jag är inte du
Och du är inte jag 

Du orkar inte längre
Men det gör jag för två
Och om du känner att du tror på mig
Så kommer det att gå 

Jag sviker aldrig dig min vän
Här stannar jag kvar
Sida vid sida
Till våra allra sista dar

Jag sviker aldrig dig min vän
Mitt hjärta för dig slår
Om du vill så vet jag att det går
Jag sviker aldrig dig

Jag minns dig som en ljus och vacker själ
Som älskade livet
Jag minns dig som en ljus och vacker själ
Som älskade livet
Jag minns dig som en ljus och vacker själ
Som älskade livet

Jag minns dig som en ljus och vacker själ 

Ett svar på ”Jag Sviker Aldrig Dig – Dagens låt 29 oktober

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *