Vecka38-symptomen borta

I morgon är det dags att återuppta träningen mina första sjukveckor på över ett år. eftersom jag vid minst tre olika tillfällen har insjuknat just vecka 38, kommer jag till nästa år planera vecka 38 som sjukvecka redan från början. 38 är ju ändå ett ganska intetsägande nummer. Nästan lika intetsägande som min bästa Vasaloppsplacering hittills; 231. Tråkig siffra.

Hur som helst, om ungefär en halvtimma ger jag mig ut på mitt första träningspass på nästan 2 veckor. Förra passet blev ett Skaterace på tävlingshjul uppför en lång Österrikisk backe. Idag blir det lite koordination, balans, teknik och fart på de klassiska tävlingsrullskidorna. Jag har nämligen anmält mig till en rullskidtävling som går av stapeln i Lund om 1½ vecka. Känns som ett bra sätt att komma igång igen efter sjukdomen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *